TV / STREAM


PRINCE CHARMING


Het eerste seizoen van Prince Charming werd uitgezonden in 2020 bij Videoland. Liefde en romantiek staan centraal wanneer 10 single mannen op het eiland Sicilië het hart van Marvin proberen te veroveren. Net voordat de show begon ben ik op pad geweest met Marvin om verschillende foto's voor zijn social media te maken! We weten uiteindelijk hoe de show is geëindigd en Marvin toch nog bij Ferdi terecht is gekomen en inmiddels zijn ze gelukkig getrouwd! Wat een fantastisch avontuur! Check alle seizoenen van Prince Charming nu op Videoland.


MARTIEN MEILAND

Martien is een van de kleurrijkste personen die Noordwijk rijk is. Voorheen runde hij 12 jaar lang de cadeauwinkel "Bij Jou Thuis". Daarna was hij eigenaar van zijn winkel MAR10 en ben ik langsgegaan om hem te fotograferen voor bij een interview in NEX magazine. Zijn dochter Montana heeft inmiddels de cadeauwinkel overgenomen. Het begon allemaal met het programma "Ik Vertrek", de vrijdagmiddag filmpjes op Facebook en daarna is de familie naar Frankrijk verhuisd om Chateau Meiland te runnen met daarbij het goed bekeken tv-programma op SBS. De familie Meiland heeft zelfs een Televisier-ring gewonnen voor beste programma in 2019. Enorm gegund aan deze lieve familie.  Na een nieuw avontuur in de Achterhoek is de familie nu weer teruggekeerd naar hun roots in Noordwijk aan Zee en runnen hier het pension Code Rose. 


SJORS VAN DER PANNE

Beeldmateriaal gemaakt voor Sjors van der Panne. We kennen Sjors natuurlijk allemaal van zijn deelname aan The Voice of Holland in 2014. In het team van Marco Borsato heeft Sjors uiteindelijk de 2de plek in de finale behaald. Hij zingt nummers van zijn voorbeelden Liesbeth List, Rames Shaffy en Frank Boeijen en natuurlijk ook prachtige zelfgeschreven nummers. De beelden die ik heb gemaakt zijn gebruik voor een singlecover en de theatertour en op de cover van theater Het Park in Hoorn. Check voor meer informatie en tour-agenda www.sjorsvanderpanne.nl  


PAUL MORRIS


BIG BROTHER

In 2022 was de Haagse Tobias te zien in de realityserie Big Brother die werd uitgezonden op Videoland. Op de website van de Nederlands-Vlaamse versie van Big Brother wordt Tobias omgeschreven als charmant. Hij gaat verder een uitdaging niet uit de weg en is super-sportief! Hij pakt dan ook regelmatig zijn surfplank om te gaan surfen. Als coach inspireert hij graag anderen met zijn gezonde levensstijl! Naast sporten en coaching doet hij ook weleens wat modellenwerk.


THE BACHELORETTE

Rick heeft meegedaan als kandidaat bij het seizoen van de Bachelorette met Sylvia Geersen. Samen zijn we op pad geweest om content te maken voor zijn social media om tijdens de uitzendingen door te kunnen posten op zijn Instagram. 


MARRIED AT FIRST SIGHT

Reinier


ROEL DIRVEN

Ik ben samen met acteur Roel Dirven op pad geweest om nieuwe foto's voor hem te maken. We kennen hem van verschillende rollen zoals bijvoorbeeld Raphael in de televisieserie het Huis van Anubis, de reclame van de Gamma en zijn rol als Flo in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden.