What's NEW


Shoot met Latin/Pop zanger paul morris!


Brice online op modellenbureau 20 Model Management in Zuid-Afrika!


Publicatie in XXL Magazine "Lucky 7" Fashion Shoot!


FotoShoot met "NEW FACE" Nino


Emilio voor New GENERATION MODEL MAnagement!


SHOOT MET BORIS OP WEBSITE VAN Modellenbureau DE BOEKERS!


Nieuwe Foto's voor het Portfolio van Alex!


Portfolio Shoot met Brice online op modellenbureau EVD Agency!


Shoot met Tobias in de Meelfabriek Leiden


PUblicatie in ADON MAgazine!


JOEONE Mensfashion - Collection AUTUMN/WINTER


Portfolio Shoot met QUIN voor modellenbureau NEW GENERATION!


Portfolio Shoot met DAILEY voor modellenbureau NEW GENERATION!


WHOEVER YOU LOVE, DO IT WITH PRIDE!


VOLG JIJ ME AL?

Wat gaaf om te zien dat al veel van jullie mij online volgen op Instagram. Inmiddels heeft mijn account ruim 6.000 volgers. Ik zal op mijn pagina regelmatig nieuwe foto's posten en ook leuke backstage beelden met jullie delen. Volg je mij nog niet online? Ga dan snel naar mijn pagina en volg Stefan van Ruijven Fotografie. Hope to see you there:-) Leave me some comments and likes!!

JANIECK

Voor de glossy Nex Magazine mocht ik sing/songwriter Janieck fotograferen. Janieck is bekend van de succesvolle hit "Feel the Love", "Does it matter" en de dancehit "Reality" samen met Los Frequencies! Hij heeft een fantastisch internationaal geluid, ik denk dat we nog veel van hem gaan horen in de toekomst. Wil je online het magazine bekijken, check dan even www.nexmagazine.com.  

ADON MAGAZINE

Thijs Bouma was profvoetballer bij De Graafschap, maar inmiddels is hij op Instagram uitgegroeid tot een bekend fashionblogger en model. Samen met Thijs heb ik een serie gemaakt die exclusief geplaatst is op de website van ADON Magazine "een Men's Fashion and Art Magazine" uit New York. Check hier de foto's online op www.adonmagazine.com.  En volgen jullie Thijs Bouma al op Instagram? Check zijn pagina hier en volg hem!Fashionshoot voor JOEONE


Beeldmateriaal gemaakt voor Sjors van der Panne

Beeldmateriaal gemaakt voor Sjors van der Panne. We kennen Sjors natuurlijk allemaal van zijn deelname aan The Voice of Holland in 2014. In het team van Marco Borsato heeft Sjors uiteindelijk de 2de plek in de finale behaald. Hij zingt nummers van zijn voorbeelden Liesbeth List, Rames Shaffy en Frank Boeijen en natuurlijk ook prachtige zelfgeschreven nummers. De beelden die ik heb gemaakt zijn gebruik voor een singlecover en de theatertour en op de cover van theater Het Park in Hoorn. Check voor meer informatie en tour-agenda www.sjorsvanderpanne.nl  


Portfolio SHANE

LINDANIEUWS.NL

Janieck, Sing and songwriter, Publicatie,  Muzikant, Feel the Love, Reality, Lost Frequencies, Does it Matter, Lindanieuws.nl, Linda.

Van "Jochie naar Hunk" is de titel bij het interview van sing & songwriter Janieck voor Lindanieuws.nl. Janieck is begonnen als kind met de hoofdrol in Pluk van de Petteflet. Daarna is hij zich gaan focussen op het schrijven van nummers voor zichzelf en anderen. Bij het interview op de website van Linda staat een foto van Janieck die ik heb gemaakt. Check het interview en de foto op www.lindanieuws.nl.

Portfolio PASCALJOEONE MENSFASHION - COLLECTION AUTUMN/WINTER


BAS @ EGO'S MODELS

PORTFOLIO ALEX

Shoot on Aruba

Aruba is "My Favorite Place to Be"! Ik ben er regelmatig te vinden om familie te bezoeken en om te genieten van het mooie weer, de prachtige witte stranden en heldere blauwe zee. Afgelopen januari heb ik voor het eerst een shoot op Aruba gedaan met Paolo. Hopelijk ben ik snel weer terug om nog meer mooie beelden te gaan maken. Mocht je op Aruba wonen of op vakantie zijn, laat het mij weten. Mail voor meer informatie en tarieven naar info@stefanvanruijven.nl.