What's NEW


RICK online op de website modellenbureau NEW GENERATION MODEL!


Update gemaakt voor het portfolio van MAK!


STEIN online op website modellenbureau EVD AGENCY!


Portfolio shoot met #newface IAN!


Nieuwe foto's gemaakt met MAURICE voor zijn portfolio!


Portfolio gemaakt met JELLE voor New Generation Model Management!


Fotoshoot met #curvymodel/#inbetweenmodel COLIN voor Maxime Models!


Fotoshoot in Den Haag met #newface MAK!


Publicatie in XXL Magazine "SHOPPING DAY" Fashion Shoot!

Voor XXL Magazine een Fashion Shoot gemaakt met als thema: Day and Night Out in Lovely Leiden. Samen met Annette Fauchey hebben we onze kracht als fotografen gebundeld om deze fotoshoot te maken. We zijn samen met modellen Milou Hogendijk en Sam Coli langs verschillende plekken in Leiden en Oegstgeest gegaan. Zo hebben we gefotografeerd in restaurant Tabu Leiden, Villa Beukenhof Oegstgeest en in de winkelstraat in Leiden.

 

Met dank aan: OUTRGS Men's Fashion, Detour Menswear, June Oegstgeest


Nieuwe foto's gemaakt voor het portfolio van LUCAS voor New Generation!


OUTRGS Men's Fashion

Voor het nieuwe kledingmerk OUTRGS Men's Fashion heb ik de fotografie verzorgd. OUTRGS is voor de modebewuste man die eens iets anders wilt dragen dan een saai wit overhemd. De overhemden van OUTRGS Men's Fashion zijn speciaal ontworpen voor het merk, dit zijn dus unieke prints die je nergens anders ziet. Verder verkopen ze prachtige knitted sweaters en t-shirts met als inspiratie verschillende stranden over de hele wereld. Dit is de eerste collectie die OUTRGS lanceert en ze zijn van plan een plekje te veroveren in de wereld van de herenmode met hun frisse en andere kijk op mode. Naast de unieke designs van de items is OUTRGS ook bewust dat het beter kan in de kledingindustrie. Daarom hebben ze gekozen voor bepaalde stoffen zoals bijvoorbeeld 100% Organic Cotton, Lyocel™ (Tencell™) en Recycled Polyester om hun steentje bij te dragen aan een beter milieu.  Check www.outrgs.com voor de Collectie, Lookbook en achtergrondinformatie.


Portfolio update met LINAIRO voor NEW GENERATION Model Management!


Shoot met Hans-Peter voor zijn portfolio op MAX Models!


Shoot met Latin/Pop zanger PAUL MORRIS!


BRICE online op modellenbureau 20 MODEL MANAGEMENT in Zuid-Afrika!


Publicatie in XXL Magazine "LUCKY 7" Fashion Shoot!


Fotoshoot met "NEW FACE" Nino!


Quirin op ELITE Models (Milano)


Shoot met BORIS op de website van Modellenbureau DE BOEKERS!


Nieuwe foto's voor het Portfolio van ALEX!


Portfolio shoot met BRICE online op modellenbureau EVD Agency!


Shoot met TOBIAS in de prachtige loft van de  MEELFABRIEK  in Leiden!


JOEONE Men's fashion - Collection AUTUMN/WINTER op website in China


Portfolio Shoot met QUIN!


WHOEVER YOU LOVE, DO IT WITH PRIDE!


JOEONE Men's fashion - Collection AUTUMN/WINTER


Beeldmateriaal gemaakt voor SJORS VAN DER PANNE!

Beeldmateriaal gemaakt voor Sjors van der Panne. We kennen Sjors natuurlijk allemaal van zijn deelname aan The Voice of Holland in 2014. In het team van Marco Borsato heeft Sjors uiteindelijk de 2de plek in de finale behaald. Hij zingt nummers van zijn voorbeelden Liesbeth List, Rames Shaffy en Frank Boeijen en natuurlijk ook prachtige zelfgeschreven nummers. De beelden die ik heb gemaakt zijn gebruik voor een singlecover en de theatertour en op de cover van theater Het Park in Hoorn. Check voor meer informatie en tour-agenda www.sjorsvanderpanne.nl  


Foto van JANIECK op LINDANIEUWS.NL

Janieck, Sing and songwriter, Publicatie,  Muzikant, Feel the Love, Reality, Lost Frequencies, Does it Matter, Lindanieuws.nl, Linda.

Van "Jochie naar Hunk" is de titel bij het interview van sing & songwriter Janieck voor Lindanieuws.nl. Janieck is begonnen als kind met de hoofdrol in Pluk van de Petteflet. Daarna is hij zich gaan focussen op het schrijven van nummers voor zichzelf en anderen. Bij het interview op de website van Linda staat een foto van Janieck die ik heb gemaakt. Check het interview en de foto op www.lindanieuws.nl.



JOEONE Men's fashion - Collection AUTUMN/WINTER