What's NEW


Fotoshoot met NiNO

Nieuwe portfolio met Alex

Emilio op new generationPortfolio Shoot met Brice online @ EVD Agency


MACHIEL online @ EVD AGENCY

Pride 2019 - Celebrate Love!!

De Pride 2019 was weer fantastisch! Ik ben zo blij dat we diversiteit kunnen vieren met zijn allen. Toch waren er helaas wat incidenten tijdens de Pride, dus het blijkt in 2019 nog net zo belangrijk om bewust te zijn waarom wij de Pride vieren. Hopelijk kunnen we gauw naar een wereld waarin iedereen zichzelf kan en mag zijn. Love is Love!

 

Sinds vorig jaar ben ik begonnen met een Pride-shoot samen met model Pascal Maassen. We gaan elk jaar nieuwe foto's maken om te laten zien dat wij voor gelijkheid, respect en liefde gaan. Of je nu homo, lesbisch, transgender, hetero of je anders voelt. Be proud of who you are and spread the love!!

FASCIA MODELS SHOOT in DUSSELDORFPortfolio met ERNST

Army vs new Job

Voor Fabian von Gelder ism MGB Models deze toffe afbeelding gemaakt, omdat hij na 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij het leger afscheid heeft genomen voor een nieuwe uitdaging.


Portfolio Joep

Adon MagazineJOEONE - Collection AUTUMN/WINTER


Quin op NEW GENERATION

Roel Dirven

In 2010 maakte Roel Dirven zijn debut in de tv-serie Het Huis van Anubis, daarna volgden er ook films van Anubis. Dirven speelde van 2013 tot juli 2015 in de muscial Soldaat van Oranje. Sinds 2016 is Roel een vast gezicht in verschillende reclames van de Gamma. Sinds 5 september 2018 is hij te zien in de RTL-soap Goede tijden, Slechte tijden als Flo Wagenaar.

Shoot met DaILEYWHOEVER YOU LOVE, DO IT WITH PRIDE!


Boris op de boekers

John Gerdsen

John Gerdsen kennen we natuurlijk als charmante kok bij 24Kitchen, gespecialiseerd in de Franse keuken, daarna heeft hij een aantal bezoekjes gebracht aan het programma Utopia! Op dit moment is hij druk met zijn eigen onderneming www.zaamen.nl

SHOOT met RANSHOOT met BAS

Cover met SJORS

Sjors van der Panne  staat op de cover van het seizoen 2018/2019 van de Schouwburg het Park in Hoorn. Wil je Sjors van der Panne graag zien optreden? Kijk dan voor zijn volledige tour op www.sjorsvanderpanne.nl

SHOOT met PASCAL
Fashionshoot voor JOEONE


ERNST op MAX Models

Jaap op EGO'S MODELS

BaS op MAX ModelsPortfolio BORIS

SJORS VAN DER PANNE

Beeldmateriaal gemaakt voor Sjors van der Panne. We kennen Sjors natuurlijk allemaal van zijn deelname aan The Voice of Holland in 2014. In het team van Marco Borsato heeft Sjors uiteindelijk de 2de plek in de finale behaald. Hij zingt nummers van zijn voorbeelden Liesbeth List, Rames Shaffy en Frank Boeijen en natuurlijk ook prachtige zelfgeschreven nummers. De beelden die ik heb gemaakt zijn gebruik voor een singlecover en de theatertour en op de cover van theater Het Park in Hoorn. Check voor meer informatie en tour-agenda www.sjorsvanderpanne.nl  

Portfolio ERNSTPortfolio SHANE

LINDANIEUWS.NL

Janieck, Sing and songwriter, Publicatie,  Muzikant, Feel the Love, Reality, Lost Frequencies, Does it Matter, Lindanieuws.nl, Linda.

Van "Jochie naar Hunk" is de titel bij het interview van sing & songwriter Janieck voor Lindanieuws.nl. Janieck is begonnen als kind met de hoofdrol in Pluk van de Petteflet. Daarna is hij zich gaan focussen op het schrijven van nummers voor zichzelf en anderen. Bij het interview op de website van Linda staat een foto van Janieck die ik heb gemaakt. Check het interview en de foto op www.lindanieuws.nl.

Portfolio SanderFashionshoot voor JOEONE


JAAP @ ADON MAGAZINE

Speciaal voor Adon Magazine in New York een exclusieve serie gemaakt samen met model Jaap. De foto-serie is online gepubliceerd op de website van www.adonmagazine.com

PORTFOLIO MAURICE

SVEN BORST @ LeidenPortfolio BAS

ART MEETS FASHION

Het jaar 2017 is uitgeroepen tot Mondriaanjaar. Het is dan 100 jaar geleden dat De Stijl in Leiden werd opgericht, een internationale kunstbeweging waarvan Mondriaan een van de bekendste exponenten was. De complete titel van het feestjaar is Jaar van Mondriaan tot Dutch Design - 100 jaar de Stijl. In verschillende steden zijn gebouwen tijdelijk omgetoverd tot een Mondriaan openlucht-museum. Ik heb samen met model Jaap Kik een aantal plekken in Den Haag bezocht. 

BACKSTAGE CHINA SHOOTVOLG JIJ ME AL?

Wat gaaf om te zien dat al veel van jullie mij online volgen op Instagram. Inmiddels heeft mijn account ruim 6.000 volgers. Ik zal op mijn pagina regelmatig nieuwe foto's posten en ook leuke backstage beelden met jullie delen. Volg je mij nog niet online? Ga dan snel naar mijn pagina en volg Stefan van Ruijven Fotografie. Hope to see you there:-) Leave me some comments and likes!!

PORTFOLIO BAS

Modelagency louisa

Samen met model Sander Hoeksma portfolio gemaakt die te zien is op de website van LOUISA MODELS, een internationaal modellenbureau in Duitsland. Check de website www.louisa-models.dePortfolio JAAP

ADON MAGAZINE

Thijs Bouma was profvoetballer bij De Graafschap, maar inmiddels is hij op Instagram uitgegroeid tot een bekend fashionblogger en model. Samen met Thijs heb ik een serie gemaakt die exclusief geplaatst is op de website van ADON Magazine "een Men's Fashion and Art Magazine" uit New York. Check hier de foto's online op www.adonmagazine.com.  En volgen jullie Thijs Bouma al op Instagram? Check zijn pagina hier en volg hem!

Portfolio ThijsJanieck devy

Voor de glossy NEX Magazine mocht ik sing/songwriter Janieck Devy fotograferen. Janieck is bekend van de succesvolle hit "Feel the Love", "Does it matter" en de dancehit "Reality" samen met Lost Frequencies! Hij heeft een fantastisch internationaal geluid, ik denk dat we nog veel van hem gaan horen in de toekomst! Wil je het online magazine bekijken, check dan even www.nexmagazine.com.   

 

PORTFOLIO Willem-jan

MODELAGENCY NO TOYS

Samen met model Ernst bracht ik een bezoek aan de zonnige badplaats Noordwijk aan Zee om nieuwe foto's voor zijn portfolio te maken. De foto's die we gemaakt hebben zijn naast de modellenbureau's hier in Nederland ook te zien op NO TOYS, een internationaal modellenbureau in Duffeldorf, Duitsland. Check de website www.notoys.de.BAS @ EGO'S MODELS

Voor Ego's Models heb ik samen met Bas de Groot portfolio gemaakt. Het was super leuk om samen met hem op pad te zijn in Noordwijk en samen mooie beelden te creëren. Wil je alle beelden zien check dan de website van Ego's Models: www.egosmodel.com 

PORTFOLIO ALEX

Shoot on Aruba

Aruba is "My Favorite Place to Be"! Ik ben er regelmatig te vinden om familie te bezoeken en om te genieten van het mooie weer, de prachtige witte stranden en heldere blauwe zee. Afgelopen januari heb ik voor het eerst een shoot op Aruba gedaan met Paolo. Hopelijk ben ik snel weer terug om nog meer mooie beelden te gaan maken. Mocht je op Aruba wonen of op vakantie zijn, laat het mij weten. Mail voor meer informatie en tarieven naar info@stefanvanruijven.nl.