What's NEW


Portfolio shoot met #newface IAN!


Nieuwe foto's gemaakt met MAURICE voor zijn portfolio!


Portfolio gemaakt met JELLE voor New Generation Model Management!


Fotoshoot met #curvymodel/#inbetweenmodel COLIN voor Maxime Models!


Fotoshoot in Den Haag met #newface MAK!


Publicatie in XXL Magazine "SHOPPING DAY" Fashion Shoot!

Voor XXL Magazine een Fashion Shoot gemaakt met als thema: Day and Night Out in Lovely Leiden. Samen met Annette Fauchey hebben we onze kracht als fotografen gebundeld om deze fotoshoot te maken. We zijn samen met modellen Milou Hogendijk en Sam Coli langs verschillende plekken in Leiden en Oegstgeest gegaan. Zo hebben we gefotografeerd in restaurant Tabu Leiden, Villa Beukenhof Oegstgeest en in de winkelstraat in Leiden.

 

Met dank aan: OUTRGS Men's Fashion, Detour Menswear, June Oegstgeest


Nieuwe foto's gemaakt voor het portfolio van LUCAS voor New Generation!


OUTRGS Men's Fashion - AW Collection 2020

Voor het nieuwe kledingmerk OUTRGS Men's Fashion heb ik de fotografie verzorgd. OUTRGS is voor de modebewuste man die eens iets anders wilt dragen dan een saai wit overhemd. De overhemden van OUTRGS Men's Fashion zijn speciaal ontworpen voor het merk, dit zijn dus unieke prints die je nergens anders ziet. Verder verkopen ze prachtige knitted sweaters en t-shirts met als inspiratie verschillende stranden over de hele wereld. Dit is de eerste collectie die OUTRGS lanceert en ze zijn van plan een plekje te veroveren in de wereld van de herenmode met hun frisse en andere kijk op mode. Naast de unieke designs van de items is OUTRGS ook bewust dat het beter kan in de kledingindustrie. Daarom hebben ze gekozen voor bepaalde stoffen zoals bijvoorbeeld 100% Organic Cotton, Lyocel™ (Tencell™) en Recycled Polyester om hun steentje bij te dragen aan een beter milieu.  Check www.outrgs.com voor de Collectie, Lookbook en achtergrondinformatie.


Fotoshoot in Amsterdam met #newface LARS!


Portfolio update met LINAIRO voor NEW GENERATION Model Management!


Shoot met Hans-Peter voor zijn portfolio op MAX Models!


Shoot met Latin/Pop zanger PAUL MORRIS!


BRICE online op modellenbureau 20 MODEL MANAGEMENT in Zuid-Afrika!


Publicatie in XXL Magazine "LUCKY 7" Fashion Shoot!


Fotoshoot met "NEW FACE" Nino!


Portfolio shoot met EMILIO!


Shoot met BORIS op de website van Modellenbureau DE BOEKERS!


Nieuwe foto's voor het Portfolio van ALEX!


Portfolio shoot met BRICE online op modellenbureau EVD Agency!


Shoot met TOBIAS in het prachtige loft van de  MEELFABRIEK  in Leiden!


Publicatie met PASCAL in ADON Magazine!


JOEONE Men's fashion - Collection AUTUMN/WINTER


Portfolio Shoot met QUIN!


Portfolio Shoot met DAILEY!


WHOEVER YOU LOVE, DO IT WITH PRIDE!


Volg je mij al op INSTAGRAM?

Wat gaaf om te zien dat al veel van jullie mij online volgen op Instagram. Inmiddels heeft mijn account ruim 6.000 volgers. Ik zal op mijn pagina regelmatig nieuwe foto's posten en ook leuke backstage beelden met jullie delen. Volg je mij nog niet online? Ga dan snel naar mijn pagina en volg Stefan van Ruijven Fotografie. Hope to see you there:-) Leave me some comments and likes!!

JANIECK

Voor de glossy Nex Magazine heb ik sing& songwriter Janiek gefotografeerd! Janieck is bekend van de succesvolle hits "Feel the Love", "Does it matter" en de dancehit "Reality" samen met Lost Frequencies! Wil je het online magazine bekijken? Check dan even www.nexmagazine.com

ADON MAGAZINE

Thijs Bouma was profvoetballer bij De Graafschap, maar inmiddels is hij op Instagram uitgegroeid tot een bekend fashionblogger en model. Samen met Thijs heb ik een serie gemaakt die exclusief geplaatst is op de website van ADON Magazine "een Men's Fashion and Art Magazine" uit New York. Check hier de foto's online op www.adonmagazine.com.  En volgen jullie Thijs Bouma al op Instagram? Check zijn pagina hier en volg hem!JOEONE Men's fashion - Collection AUTUMN/WINTER


Beeldmateriaal gemaakt voor SJORS VAN DER PANNE!

Beeldmateriaal gemaakt voor Sjors van der Panne. We kennen Sjors natuurlijk allemaal van zijn deelname aan The Voice of Holland in 2014. In het team van Marco Borsato heeft Sjors uiteindelijk de 2de plek in de finale behaald. Hij zingt nummers van zijn voorbeelden Liesbeth List, Rames Shaffy en Frank Boeijen en natuurlijk ook prachtige zelfgeschreven nummers. De beelden die ik heb gemaakt zijn gebruik voor een singlecover en de theatertour en op de cover van theater Het Park in Hoorn. Check voor meer informatie en tour-agenda www.sjorsvanderpanne.nl  


Portfolio SHANE

LINDANIEUWS.NL

Janieck, Sing and songwriter, Publicatie,  Muzikant, Feel the Love, Reality, Lost Frequencies, Does it Matter, Lindanieuws.nl, Linda.

Van "Jochie naar Hunk" is de titel bij het interview van sing & songwriter Janieck voor Lindanieuws.nl. Janieck is begonnen als kind met de hoofdrol in Pluk van de Petteflet. Daarna is hij zich gaan focussen op het schrijven van nummers voor zichzelf en anderen. Bij het interview op de website van Linda staat een foto van Janieck die ik heb gemaakt. Check het interview en de foto op www.lindanieuws.nl.

Portfolio PASCALJOEONE Men's fashion - Collection AUTUMN/WINTER


BAS @ EGO'S MODELS

Portfolio ALEX

Shoot op ARUBA!

Aruba is "My Favorite Place to Be"! Ik ben er regelmatig te vinden om familie te bezoeken en om te genieten van het mooie weer, de prachtige witte stranden en heldere blauwe zee. Afgelopen januari heb ik voor het eerst een shoot op Aruba gedaan met Paolo. Hopelijk ben ik snel weer terug om nog meer mooie beelden te gaan maken. Mocht je op Aruba wonen of op vakantie zijn, laat het mij weten. Mail voor meer informatie en tarieven naar info@stefanvanruijven.nl. 
STEFAN VAN RUIJVEN FOTOGRAFIE

 

Ben jij model en wil je graag je portfolio een nieuwe update geven? Of heb je nog geen ervaring en zou je graag  een portfolio willen opbouwen om je in te schrijven bij een modellen- of castingbureau? Ik kan je hierbij helpen. Laat je gegevens achter via onderstaande knop en ik stuur je meer informatie en de pakketten waaruit je kunt kiezen.

 

Hope to see you soon!!