What's NEW

Portfolio met ERNST

Army vs new Job

Voor Fabian von Gelder ism MGB Models deze toffe afbeelding gemaakt, omdat hij na 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij het leger afscheid heeft genomen voor een nieuwe uitdaging.


Portfolio Joep

Adon MagazineJOEONE - Collection AUTUMN/WINTER


Quin op NEW GENERATION

Roel Dirven

In 2010 maakte Roel Dirven zijn debut in de tv-serie Het Huis van Anubis, daarna volgden er ook films van Anubis. Dirven speelde van 2013 tot juli 2015 in de muscial Soldaat van Oranje. Sinds 2016 is Roel een vast gezicht in verschillende reclames van de Gamma. Sinds 5 september 2018 is hij te zien in de RTL-soap Goede tijden, Slechte tijden als Flo Wagenaar.

Shoot met DaILEYWHOEVER YOU LOVE, DO IT WITH PRIDE!


Boris op de boekers

John Gerdsen

John Gerdsen kennen we natuurlijk als charmante kok bij 24Kitchen, gespecialiseerd in de Franse keuken, daarna heeft hij een aantal bezoekjes gebracht aan het programma Utopia! Op dit moment is hij druk met zijn eigen onderneming www.zaamen.nl

SHOOT met RANSHOOT met BAS

Cover met SJORS

Sjors van der Panne  staat op de cover van het seizoen 2018/2019 van de Schouwburg het Park in Hoorn. Wil je Sjors van der Panne graag zien optreden? Kijk dan voor zijn volledige tour op www.sjorsvanderpanne.nl

SHOOT met PASCALShane op MAX Models

Shoot met Jaap

WILLEM op MAX ModelsFashionshoot voor JOEONE


ERNST op MAX Models

Jaap op EGO'S MODELS

BaS op MAX ModelsPortfolio BORIS

SJORS VAN DER PANNE

Beeldmateriaal voor Sjors van der Panne gemaakt. Sjors kennen we natuurlijk allemaal van zijn deelname aan the Voice of Holland  in 2014. Hij zingt nummers van Liesbeth List, Ramses Shaffy en Frank Boeijen en natuurlijk ook prachtige zelfgeschreven nummers. Het was fantastisch om deze lieve en talentvolle zanger te mogen fotograferen. Check voor meer informatie en de tour agenda www.sjorsvanderpanne.nl of klik hier voor zijn Facebookpagina.

Portfolio ERNSTPortfolio SHANE

LINDANIEUWS.NL

Janieck, Sing and songwriter, Publicatie,  Muzikant, Feel the Love, Reality, Lost Frequencies, Does it Matter, Lindanieuws.nl, Linda.

Van "Jochie naar Hunk" is de titel bij het interview van sing/songwriter Janieck voor Lindanieuws.nl. Janieck is begonnen als kind met een hoofdrol in Pluk van de Petteflet. Daarna is hij zich gaan focussen op het schrijven van nummers voor zichzelf en anderen. Bij het interview op de website van Linda staat een foto die ik gemaakt heb. Check het interview en de foto op www.lindanieuws.nl.

Portfolio SanderFashionshoot voor JOEONE


JAAP @ ADON MAGAZINE

Speciaal voor Adon Magazine in New York een exclusieve serie gemaakt samen met Jaap. Check de hele serie op www.adonmagazine.com

PORTFOLIO MAURICE

SVEN BORST @ LeidenPortfolio BAS

ART MEETS FASHION

Het jaar 2017 is uitgeroepen tot Mondriaanjaar. Het is dan 100 jaar geleden dat De Stijl in Leiden werd opgericht, de internationale kunstbeweging waarvan Mondriaan een van de bekendste exponenten was. De complete titel van het feestjaar is Jaar van Mondriaan tot Dutch Design - 100 jaar de Stijl. In verschillende steden vind je gebouwen of trappen die zijn omgetoverd tot een Mondriaan museum! Ik vond  het gaaf om deze items te gebruiken voor mijn shoot samen met model Jaap Kik. 

ART meets FASHION.

BACKSTAGE CHINA SHOOTVOLG JIJ ME AL?

Wat gaaf om te zien dat al veel van jullie mij volgen op Instagram. Inmiddels heb ik al ruim 6.000 volgers! Ik zal regelmatig nieuwe foto's op mijn Instagram zetten van al de shoots met modellen, ook foto's die niet op mijn website te vinden zijn. Ga  snel naar mijn pagina en volg me! Hope to see you there:-)

PORTFOLIO BAS

Modelagency louisa

Model Sander Hoeksma heeft al veel mooie klussen op zijn naam staan. Zo heeft hij al shows gelopen voor Calvin Klein en Dolce&Gabbana. Nu zijn een aantal foto's van de portfolio-shoot die wij samen gemaakt hebben geplaatst op LOUISA MODELS, een internationaal modellenbureau in Duitsland. Tof om ze hier terug te zien! Check de website www.louisa-models.de

 

 Portfolio JAAP

ADON MAGAZINE

Thijs Bouma was profvoetballer bij De Graafschap, maar inmiddels is hij op Instagram uitgegroeid tot een bekend fashionblogger en model. Samen met Thijs hebben we een serie gemaakt die exclusief geplaatst is op de website van ADON Magazine "een Men's Fashion and Art Magazine" uit New York. Check out www.adonmagazine.com. En volgen jullie Thijs Bouma al op instagram? Check hier zijn pagina en volg hem!

Portfolio ThijsJanieck devy

Voor de glossy NEX Magazine mocht ik sing/songwriter Janieck Devy fotograferen. Janieck is bekend van de succesvolle hit "Feel the Love", "Does it matter" en de dancehit "Reality" samen met Lost Frequencies! Hij heeft een fantastisch internationaal geluid, ik denk dat we nog veel van hem gaan horen in de toekomst! Wil je het online magazine bekijken, check dan even www.nexmagazine.com.   

 

PORTFOLIO Willem-jan

MODELAGENCY NO TOYS

Samen met Ernst bracht ik een bezoek aan het gezellige dorp Noordwijk aan Zee om nieuwe  portfoliofoto's voor hem te maken. De foto's die we hebben gemaakt zijn naast de modellenbureaus hier in Nederland ook te zien op NO TOYS, een internationaal modellenbureau in Dusseldorf, Duitsland. Check www.notoys.de

 

 

 BAS @ EGO'S MODELS

Voor Ego's Models heb ik samen met Bas de Groot portfolio gemaakt. Het was super leuk om samen met hem op pad te zijn in Noordwijk en samen mooie beelden te creëren. Wil je alle beelden zien check dan de website van Ego's Models: www.egosmodel.com 

PORTFOLIO ALEX

Shoot on Aruba

Aruba is my favorite place to be!  Ik ben er regelmatig te vinden om familie te bezoeken en om te genieten van het mooie weer, de prachtige witte stranden en heldere blauwe zee. Afgelopen januari heb ik voor het eerst een fotoshoot op Aruba gedaan met Paolo! Dit wat echt super leuk om te doen. Hopelijk ben ik er snel weer om nog meer mooie beelden te gaan maken!  Mocht je op Aruba wonen of op vakantie zijn, laat het mij weten! Mail naar info@stefanvanruijven.nl voor meer informatie en tarieven.