NIEUWS


FOTOSHOOT DAG

LEUK NIEUWS! Op maandag 20 mei 2024 organiseer ik samen met Dagmar Lap Photography een FOTOSHOOT DAG. Je kunt op deze Fotoshoot Dag portfolio foto's laten maken om je in te schrijven bij een Modellen- en Castingbureau. Of je portfolio een update geven wanneer je al ingeschreven staat! Normaal gesproken spreek ik voor een portfolio shoot op buitenlocaties af en gaan we bijvoorbeeld rondlopen in een stad, op een industrieterrein of in een natuurgebied. Nu dacht ik hoe fijn zou het zijn wanneer ik samen met een andere fotograaf een toffe locatie afhuur voor een speciale Fotoshoot Dag! Zorg dat je er snel bij bent, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Lees via onderstaande link meer informatie over de Fotoshoot Dag!


KID online op de website van modellenbureau NEW GENERATION MODEL!


Focus Fotomagazine, Focus Magazine, Fotografie magazine, Model, Casting, Mode, Photography , Fotografie, Portfolio , Portfoliofotograaf, Modelportfolio, Castingportfolio, Modelfotograaf, Malemodel, Stefan van Ruijven Fotografie

INTERVIEW

Ik ben geselecteerd voor een interview in Focus Fotomagazine. In deze editie staat een mooi artikel van 2 pagina's over Stefan van Ruijven Fotografie met verschillende foto's en een interview over mijn werk als  portfolio-fotograaf voor modellen- en castingbureau's. Super tof om in "the spotlight" te staan met dit item over mijn fotografie! Bedankt Focus Magazine voor deze publicatie!BORIS online op de website van modellenbureau DE BOEKERS!


TOBIAS online op de website van modellenbureau EUROMODEL!


Peter online op de website van modellenbureau The Specials Rotterdam!


RICK online op de website van modellenbureau NEW GENERATION MODEL!


Hans-Peter online op de website van modellenbureau The Specials Rotterdam!


FELLOWS UNITED

Voor het kledinglabel Fellows United heb ik de campagne voor de AW2021 collectie gefotografeerd. Check hieronder een aantal beelden van de campagne die ik voor Fellows United gemaakt heb.STEIN online op de website modellenbureau EVD AGENCY!


Portfolio gemaakt met JELLE voor New Generation Model Management!


Publicatie in XXL Magazine "SHOPPING DAY" Fashion Shoot!

Voor XXL Magazine een Fashion Shoot gemaakt met als thema: Day and Night Out in Lovely Leiden. Samen met Annette Fauchey hebben we onze kracht als fotografen gebundeld om deze fotoshoot te maken. We zijn samen met modellen Milou Hogendijk en Sam Coli langs verschillende plekken in Leiden en Oegstgeest gegaan. Zo hebben we gefotografeerd in restaurant Tabu Leiden, Villa Beukenhof Oegstgeest en in de winkelstraat in Leiden.

 

Met dank aan: OUTRGS Men's Fashion, Detour Menswear, June Oegstgeest


Nieuwe foto's gemaakt voor het portfolio van LUCAS voor New Generation!


OUTRGS Men's Fashion

Voor het nieuwe kledingmerk OUTRGS Men's Fashion heb ik de fotografie verzorgd. OUTRGS is voor de modebewuste man die eens iets anders wilt dragen dan een saai wit overhemd. De overhemden van OUTRGS Men's Fashion zijn speciaal ontworpen voor het merk, dit zijn dus unieke prints die je nergens anders ziet. Verder verkopen ze prachtige knitted sweaters en t-shirts met als inspiratie verschillende stranden over de hele wereld. Dit is de eerste collectie die OUTRGS lanceert en ze zijn van plan een plekje te veroveren in de wereld van de herenmode met hun frisse en andere kijk op mode. Naast de unieke designs van de items is OUTRGS ook bewust dat het beter kan in de kledingindustrie. Daarom hebben ze gekozen voor bepaalde stoffen zoals bijvoorbeeld 100% Organic Cotton, Lyocel™ (Tencell™) en Recycled Polyester om hun steentje bij te dragen aan een beter milieu.  Check www.outrgs.com voor de Collectie, Lookbook en achtergrondinformatie.


Shoot met Latin/Pop zanger PAUL MORRIS!


BRICE online op de website van modellenbureau 20 MODEL MANAGEMENT in Zuid-Afrika!


Publicatie in XXL Magazine "LUCKY 7" Fashion Shoot!


Fotoshoot met "NEW FACE" Nino!


Quirin online op de website van modellenbureau ELITE MODELS (Milaan)


Nieuwe foto's voor het Portfolio van ALEX!


Portfolio shoot met BRICE online op modellenbureau EVD Agency!


Shoot met TOBIAS in de prachtige loft van de  MEELFABRIEK  in Leiden!


JOEONE Men's fashion - Collection AUTUMN/WINTER op website in China


Portfolio Shoot met QUIN!


WHOEVER YOU LOVE, DO IT WITH PRIDE!


JOEONE Men's fashion - Collection AUTUMN/WINTER


Beeldmateriaal gemaakt voor SJORS VAN DER PANNE!

Beeldmateriaal gemaakt voor Sjors van der Panne. We kennen Sjors natuurlijk allemaal van zijn deelname aan The Voice of Holland in 2014. In het team van Marco Borsato heeft Sjors uiteindelijk de 2de plek in de finale behaald. Hij zingt nummers van zijn voorbeelden Liesbeth List, Rames Shaffy en Frank Boeijen en natuurlijk ook prachtige zelfgeschreven nummers. De beelden die ik heb gemaakt zijn gebruik voor een singlecover en de theatertour en op de cover van theater Het Park in Hoorn. Check voor meer informatie en tour-agenda www.sjorsvanderpanne.nl  


Foto van JANIECK op LINDANIEUWS.NL

Janieck, Sing and songwriter, Publicatie,  Muzikant, Feel the Love, Reality, Lost Frequencies, Does it Matter, Lindanieuws.nl, Linda.

Van "Jochie naar Hunk" is de titel bij het interview van sing & songwriter Janieck voor Lindanieuws.nl. Janieck is begonnen als kind met de hoofdrol in Pluk van de Petteflet. Daarna is hij zich gaan focussen op het schrijven van nummers voor zichzelf en anderen. Bij het interview op de website van Linda staat een foto van Janieck die ik heb gemaakt. Check het interview en de foto op www.lindanieuws.nl.JOEONE Men's fashion - Collection AUTUMN/WINTER