OVER MIJ


Stefan van Ruijven is een enthousiaste fotograaf die is afgestudeerd aan de Fotovakschool in Amsterdam. Hij is geboren in het jaar 1981 te Den Haag. Op dit moment woont hij met veel plezier in de omgeving van Leiden. Hij maakt portfolio voor verschillende modellen en modellen-  en castingbureaus en is gespecialiseerd in het maken van portfolio voor mannelijke modellen. Stefan is een fotograaf die graag zoveel mogelijk gebruik maakt van natuurlijk licht en werkt regelmatig op verschillende buitenlocaties. Hij houdt ervan om op het strand, zand en water te fotograferen. Ooit zou hij nog een een mooie serie gaan maken met onderwater fotografie met model.

 

Naast het maken van portfolio voor modellen maakt Stefan van Ruijven Fotografie ook sfeerbeelden voor winkels en webshops in de herenmode, portretten voor bedrijven en magazines en beelmateriaal voor artiesten. Zo heeft hij beeldmateriaal gemaakt voor Wouter Hamel, Sjors van der Panne, Roel Dirven, Paul Morris, Janiek en Martien Meiland. Daarnaast exposeert hij ook nog eens met zijn serie "De Ziel van Leiden" op verschillende plekken door Leiden. De expositie heeft van september 2017 t/m september 2018 gehangen in de Stadsgehoorzaal in Leiden.
Samenwerkingen met o.a.


STEFAN VAN RUIJVEN FOTOGRAFIE

Stefan van Ruijven is een enthousiaste fotograaf die is gespecialiseerd in het maken van portfolio voor mannelijke modellen voor verschillende modellen- en castingbureaus. Hij fotografeert het liefst op diverse  buitenlocaties en is altijd op zoek naar de perfecte spot. Naast het maken van portfolio voor modellen werkt hij ook samen met verschillende bedrijven in de mode om sfeerbeelden te maken en fotografeert hij regelmatig portretten voor bedrijven en magazines.

 

Ben jij model en wil je graag je portfolio een nieuwe update geven? Of heb je nog geen ervaring en zou je graag  een portfolio willen opbouwen om je in te schrijven bij een modellen- of castingbureau? Ik kan je hierbij helpen. Stuur een mail naar info@stefanvanruijven.nl voor meer informatie en tarieven.  Hope to see you soon!!