Fotoshoot DAG


LEUK NIEUWS! Op maandag 20 mei 2024 organiseer ik samen met Dagmar Lap Photography een FOTOSHOOT DAG. Je kunt op deze Fotoshoot Dag portfolio foto's laten maken om je in te schrijven bij een Modellen- en Castingbureau. Of je portfolio een update geven wanneer je al ingeschreven staat! Normaal gesproken spreek ik voor een portfolio shoot op buitenlocaties af en gaan we bijvoorbeeld rondlopen in een stad, op een industrieterrein of in een natuurgebied. Nu dacht ik hoe fijn zou het zijn wanneer ik samen met een andere fotograaf een toffe locatie afhuur voor een speciale Fotoshoot Dag! Onderstaande locatie hebben wij voor onze eerste editie gekozen!

Fotoshoot dag, fotoshootdag, fotoshoot, photoshoot, shoot, fotografie, photography, portfolio, portfolioshoot, portfolio laten maken, modellenbureau, model, malemodel, model worden, castingportfolio, casting foto's laten maken, castingbureau

Locatie: DE OUDE KAS, BREUKELEN


VOOR WIE?

Deze Fotoshoot Dag is voor modellen, acteurs en talenten die al ingeschreven staan bij een Modellen- en Castingbureau en graag hun portfolio een update willen geven, of voor mensen die graag een sterk portfolio willen laten maken, zodat ze zich kunnen gaan inschrijven bij een Modellen- en Castingbureau.  Je hoeft dus nog geen ervaring te hebben met fotoshoots. Tijdens de shoot geef ik je graag tips, zodat we samen het beste resultaat uit de shoot kunnen halen. 


WANNEER?

De Fotoshoot Dag is op maandag 20 mei 2024. Een shoot duurt 1,5 uur. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen te boeken, dus vraag snel de informatie aan! 


FOTOGRAFEN

De fotografen tijdens deze Fotoshoot Dag zijn Dagmar Lap en Stefan van Ruijven. Let op! Je boekt tijdens de Fotoshoot Dag een shoot van 1,5 uur bij 1 van de 2 fotografen. Het is dus niet zo dat je op de Fotoshoot Dag door beide fotografen vastgelegd zal worden.

DAGMAR LAP PHOTOGRAPHY

STEFAN VAN RUIJVEN FOTOGRAFIEWAAR?

Deze fantastische industriële locatie is ruim opgezet met maar liefst 215 m2 en ligt vlakbij de rivier de Vecht in Breukelen.

Adres: De Oude Kas, Zandpad 70, 3621 NG Breukelen

 

In de kas staan verschillende props om te gebruiken tijdens de shoot, denk aan leuke stoelen, achtergronden, krukjes, tafel, kamerscherm, planten, badkuip en bankjes. Hieronder wat beelden van verschillende props die in de Oude Kas aanwezig zijn!

 


Meer informatie ontvangen?

Ben je na het zien van de foto's van de locatie en het lezen van de informatie net zo enthousiast geworden als wij? Vraag dan snel de informatie aan via onderstaande button. Let op! Er zijn maar een beperkt aantal plekken te boeken op de Fotoshoot Dag! 

 

Wanneer je de informatie aanvraagt, geef dan wel even duidelijk aan dat je de informatie wilt ontvangen voor de FOTOSHOOT DAG!

 

Wil je graag door Dagmar Lap gefotografeerd worden, dan kan je via info@dagmar-lap.com de informatie aanvragen. Wanneer je door mij, Stefan van Ruijven gefotografeerd wilt worden, kan je de informatie via onderstaande button aanvragen!

 

Ik kan niet wachten tot het zover is! Ik hoop je te zien tijdens de Fotoshoot Dag om mooie foto's van jou te gaan maken!