PORTFOLIO - MANNEN


Ben jij model en wil je je portfolio een nieuwe update geven? Of heb je nog geen ervaring en zou je graag een portfolio willen opbouwen om je in te schrijven bij een Modellenbureau? Ik kan je hier helpen. 

 

Wanneer je net begint als model heb je nog geen portfolio. Het is belangrijk om een zo divers mogelijk portfolio op te bouwen.  Een portfolio bestaat vaak uit 10 hele sterke foto's. Wanneer je steeds meer shoots gaat doen, zal je zien dat je steeds betere foto's krijgt. Zorg voor veel variatie in je portfolio met verschillende kleding, locaties, poses en gezichtsuitdrukkingen. Het is altijd goed om in beweging te blijven en steeds weer nieuw en beter beeld te creëren voor je portfolio. Probeer minimaal 1x keer per jaar een fotoshoot te doen voor je portfolio, zo blijf je ontwikkelen en zal je portfolio steeds sterker worden.


Model, Malemodel, Portfolio laten maken, Fotograaf, Portfolio Fotograaf, Portfolio, Portfolio Shoot, Castingportfolio, Modellenportfolio, Mannenmode, Men's Fashion, Outfit, Herenmode, Amsterdam, Fotografie, Photography, Model Worden, Black and White Photo

Het was heel tof om samen met Stefan te werken! Alles zag er professioneel uit en het liep vlotjes. Het was tijdens de shoots gezellig en er kwamen mooie resultaten uit!

Nino Conte

Ik heb een shoot met Stefan gedaan om mijn portfolio meer compleet te maken. Vanaf het begin was Stefan betrokken en dacht mee. Hij kijkt naar je huidige portfolio en probeert samen een mooi plan te maken. De kracht van Stefan is zijn persoonlijke aanpak en de makkelijke omgang waardoor je snel tot de juiste shoot omstandig heden komt en je je goed op je gemak voelt. De diversiteit aan beelden en de kracht ervan hebben me zeer positief verbaasd. De reacties op de door Stefan gemaakte beelden waren dan ook heel goed.

Niels Jonckers

Ik heb een ontzettend mooie fotoshoot gehad in de omgeving van Leiden / Noordwijk! Stefan wist al de goede plekken uit te kiezen om hele gave foto’s te maken. Het was een hele leuke en gezellige middag en Stefan is erg leuk om mee samen te werken!

Sebastiaan TruyensTOBIAS online op de website van modellenbureau EUROMODEL!Jelle Hock, New Generation Model Management, Mannelijk model, Malemodel, Model, model fotografie, malemodel photography, portfolio, mannenportfolio, portfolio laten maken, model worden, model worden man, Portfolio fotograaf, modellenbureau

10 TIPS OM MODEL TE WORDEN 

 

#1 

Ontdek waar je kracht ligt

 

#2 

Krijg zelfvertrouwen voor de camera

 

#3

 Leer jouw lichaam kennen door voor de spiegel te oefenen

 

#4

 Investeer in je carrière

 

#5

 Creëer een sterk portfolio

 

#6

 Zorg dat je zichtbaar bent (op social media en bij de bureaus)

 

#7

 Netwerken

 

#8

 Teken bij een goed bureau (eventueel ook een bureau in het buitenland)

 

#9

 Zorg dat je er altijd verzorgd uitziet tijdens een fotoshoot of casting

 

#10

 Blijf doorzetten tot je je doel hebt bereikt

Wil je meer tips lezen over hoe je model kunt worden. Check dan even onderstaande button voor meer tips!
FOTO'S ONLINE OP O.A. DE VOLGENDE MODELLENBUREAUS:


Robin de Witte, New Generation Model Management, Mannelijk model, Malemodel, Model, model fotografie, malemodel photography, portfolio, mannenportfolio, portfolio laten maken, model worden, model worden man, Portfolio fotograaf, modellenbureau


FOTO'S ONLINE OP O.A. DE VOLGENDE MODELLENBUREAUS IN  HET BUITENLAND: