23. september 2021
Vandaag samen foto’s maken met Janick op de NDSM Werf voor New Generation Model Management.
16. september 2021
Zo leuk! Via instagram kreeg ik deze foto doorgestuurd van Elenora. Ze werkt in een winkel die Fellows United verkoopt en kreeg het promotie materiaal binnen! Trots op de campagnebeelden die ik voor het merk heb gemaakt! 😊
12. augustus 2020
Op deze prachtige dag samen met Hans-Peter in de duinen en op het strand van Noordwijk gefotografeerd om nieuwe foto's te maken voor zijn portfolio bij Max Models.
31. juli 2020
Altijd fijn wanneer een model weer terugkomt om portfolio te maken. Een tip is sowieso om elk jaar nieuwe foto's te laten maken. Dit is de 2de keer dat ik samen met Bas portfolio ga maken. Het voordeel is dat we elkaar al kennen, waardoor je weer nieuwe dingen kunt uitproberen en samen een nog mooier resultaat kunt neerzetten.
16. juli 2020
Samen met Linairo op pad in Amsterdam om een update te maken op zijn portfolio bij New Generation Model Management!
19. juni 2020
Fotoshoot gedaan met de prijswinnaar van Thea Meulenberg Casting ! Met dit leuke team hebben we mooie beelden gemaakt in Leiden voor het portfolio van Fahrettin 📸 Binnenkort het resultaat!
30. april 2020
Deze week weer voor het eerst een fotoshoot op 1,5 meter afstand gedaan om te testen of dit goed werkt. Gelukkig ging het prima! Dus wil je graag foto’s voor je portfolio laten maken? Mail naar info@stefanvanruijven.nl voor meer informatie.
04. februari 2020
Samen met een leuk team een fashionshoot gemaakt voor de nieuwe editie van XXL Magazine.
31. oktober 2019
Een hele gezellige dag in Leiden waar ik samen met Peter Scholling nieuwe foto's voor zijn portfolio heb gemaakt! Heel blij met het resultaat!
29. oktober 2019
Spannend! Vandaag was de onthulling van de cover van NEX18 gefotografeerd door mij! In het Witte Kerkje in Noordwijkerhout was een mooi feest en werden de eerste exemplaren uitgedeeld. Supertrots:-)

Meer weergeven