OTHER WORK


Fotoshoot met Marvin van de succesvolle datingshow "Prince Charming" op Videoland!


Fashionshoot "LUCKY 7"


STERRENWACHT

De uitgestrekte sterrenhemel fascineert de mens al sinds het begin van zijn bestaan. Door de eeuwen heen kijken mannen en vrouwen verwonderd naar het hemelgewelf en proberen iets te begrijpen van de oorsprong van het leven en van alle sterren en planeten die ze via een vast patroon zien langstrekken. Ik ben bij de Sterrenwacht in Leiden langs geweest om wetenschappelijk directeur  Huub Rottgering vast te leggen en het echtpaar IJsbrand en Henny van Staalen die in de Zilk een Sterrenwacht in hun achtertuin hebben.


HORTUS BOTANICUS LEIDEN

In 1587 besloten de bestuurders van de in 1575 opgerichte Leidse Universiteit tot de aanleg van een kruidentuin voor het onderwijs aan de studenten geneeskunde. Deze prachtige Hortus Botanicus is nog steeds te bezoeken en geeft aan toeristen, biologen en andere wetenschappers de mogelijkheid om de verbazingwekkende diversiteit  van het plantenrijk te bestuderen en ervan te genieten.  Speciaal voor X•XL Magazine kregen tekstschrijver Willemien Timmers en ik een rondleiding door de Hortus om een interview en foto's te maken met de kaschef Rogier van Vugt en zijn voorganger Art Vogel. 


COVERSTORY NEX MAGAZINE 18

Dit keer ben ik gevraagd om de covershoot te fotograferen voor NEX Magazine nummer 18. Het nummer staat geheel in het teken van vriendschap in alle verschillende vormen. Voor de coverstory mocht ik het prachtige koppel Piet-Jan en Francesco fotograferen. Vanaf het begin dat ze elkaar leerden kennen waren ze dikke maatjes en wisten ze dat ze  soulmates zijn voor altijd. Helaas is Piet-Jan afgelopen augustus overleden aan alvleesklierkanker.  Zijn motto:  "GENIET VAN HET LEVEN EN MAAK ER EEN FEESTJE VAN" 


7x Wonen op huisnummer 7


STUDIO DUINVOET

In Studio Duinvoet is de spiritualiteit bijna tastbaar. De parktijk gericht op natuurlijke en spirituele therapieën is kleurrijk, overal hangen inspirerende quotes, er branden kaarsjes en er zijn prachtige muur-schilderingen. Er klinkt rustgevende muziek en het ruikt er naar wierook. Toch staat eigenares Yvonne Duin-Heruer met beide benen op de grond. 'Mijn huis is heel aards, maar in de praktijk is het belangrijk om de juiste sfeer te creëren. Dat helpt bij mijn werk, bij het helen. Bekijk de foto's en lees het hele interview in NEX Magazine, geschreven door Jose Verlaan-Moree. 


CAFE DE GOUWE: De gezelligste huiskamer van Oegstgeest

Op zondag 16 oktober 1996 stapte de toen 25-jarige Chris Schollaardt om vier uur 's middags Café de Gouwe in Oegstgeest binnen om achter de bar te helpen. "Ik zou het een zondag gaan proberen", herinnert de sympathieke kroegbaas zich, "maar ik ben hier nooit meer weggegaan. Ik werd verliefd op de zaak".  Cafe de Gouwe is inmiddels uitgegroeid tot een begrip  en is de gezelligste huiskamer van Oegstgeest.  


KLEURRIJK wonen in de regio!


TOP 5 - Lichtpunten


Feels like Summer, HERE COMES THE SUN! (Model: Michelle)


HENK HEEMSKERK

Volgens de kalender zou hij 78 jaar zijn, maar wie hem bezig ziet, trekt daar zomaar vijftien jaar van af. Doorzetter, duizendpoot en ereburger van Oegstgeest Henk Heemskerk was maar liefst 48 jaar melkboer in het geestdorp en denkt nog lang niet aan stilzitten. Lees zijn hele verhaal in NEX XL, geschreven door Willemien Timmers. 


OSO COUTURE

Op de rode loper van gala's en premières komen BN'ers die zijn tijlozen creaties dragen steevast naar voren als best dressed. Couturier Achmed Oso blijft er heel bescheiden onder. En dankzij zijn natuurlijke charme voelen bezoeksters zich ook snel thuis in zijn atelier. 'Wat is er fijner dan een vrouw die hier met een grote glimlach weggaat omdat ze zich mooi voelt?' Check het hele interview in de laatste nieuwe editie van NEX XL.


TOP 5 - Geluksmomenten


MARTIEN MEILAND

Martien is een van de kleurrijkste personen die Noordwijk rijk is. Voorheen runde hij 12 jaar lang de cadeauwinkel "Bij Jou Thuis". Daarna was hij eigenaar van zijn winkel MAR10 en ben ik langsgegaan om hem te fotograferen voor bij een interview in een magazine. Zijn dochter Montana heeft inmiddels de cadeauwinkel overgenomen. Het begon allemaal met het programma "Ik Vertrek", de vrijdagmiddag filmpjes op Facebook en is de familie verhuisd naar Frankrijk om Chateau Meiland te runnen met daarbij het goed bekeken tv-programma op SBS. De familie Meiland heeft zelfs een Televisier-ring gewonnen voor beste programma in 2019. Enorm gegund aan deze lieve familie.  Na een nieuw avontuur in de Achterhoek is de familie nu weer teruggekeerd naar hun roots in Noordwijk. Ik kijk nu al uit naar het nieuwe seizoen van Chateau Meiland!

 


Beeldmateriaal gemaakt voor SJORS VAN DER PANNE!

Beeldmateriaal gemaakt voor Sjors van der Panne. We kennen Sjors natuurlijk allemaal van zijn deelname aan The Voice of Holland in 2014. In het team van Marco Borsato heeft Sjors uiteindelijk de 2de plek in de finale behaald. Hij zingt nummers van zijn voorbeelden Liesbeth List, Rames Shaffy en Frank Boeijen en natuurlijk ook prachtige zelfgeschreven nummers. De beelden die ik heb gemaakt zijn gebruik voor een singlecover en de theatertour en op de cover van theater Het Park in Hoorn. Check voor meer informatie en tour-agenda www.sjorsvanderpanne.nl  


Cover LOS MAGAZINE

Dat is het jaar 2018 nog eens goed beginnen met een cover op LOS Magazine! De foto is onderdeel van mijn expositie "De Ziel van Leiden" die het hele jaar te zien is geweest in de Stadsgehoorzaal in Leiden, binnenkort zal de serie op verschillende plekken in Leiden gaan exposeren. Meer nieuws volgt hier later nog over. Je kunt het magazine op verschillende plekken in Leiden, Oegstgeest,  Leiderdorp, Rijnsburg, Kaag, Warmond, Zoeterwoude en Voorschoten vinden in de maanden Januari en Februari 2018. Heb jij al een exemplaar?

 

Michelle in ACCENT

Mooi artikel van Michelle Dingemanse over gezonde voeding. Gezonde voeding leeft enorm in deze tijd, iedereen is er wel mee bezig. In het Accent, een magazine dat door Appel Catering verspreidt word onder verschillende kantines in bedrijven door heel Nederland. Appel verzorgt de catering, zodat medewerkers gezonde voeding binnenkrijgen met waardevolle voedings- en bouwstoffen voor optimale energie. De foto van Michelle bij het interview heb ik gemaakt. Meer info check: www.appel.nl.

Expositie in de KRANT

ZIEL VAN LEIDEN

Met de expositie  "De Ziel van Leiden" heb ik een jaar lang geëxposeerd  in de Stadsgehoorzaal in Leiden. Echt supertrots dat ik gevraagd ben om op deze mooie plek te exposeren. Het thema van mijn expositie is de Ziel van Leiden. De witte gedaante van een ziel in combinatie met de kern/het hart  van Leiden, namelijk de Burcht. Het werk bestaat uit 5 grote foto's die elkaar aanvullen en alle 5 in zwart/wit worden gepresenteerd .Campagne voor JUSTGUNBAG®


Beeldmateriaal gemaakt voor de website van RWV ADVOCATEN!


DE KLEURRIJKE TOP 100

Op 2 december 2017 werd de nieuwe editie van "De Kleurrijke Top 100" gepresenteerd in de Meervaart in Amsterdam. Ik mocht voor "De Kleurrijke Top 100" verschillende werknemers van Ernst & Young fotograferen. Check voor meer informatie en de online editie op www.dekleurrijketop100.nl.

CHRIS VAN OOSTEN

Voor zijn hartstilstand was het vooral veel moeten. Chris van Oosten was niet ontspannen, zijn werk ook niet. Hij maakte veel uren en realiseerde zich later pas dat hij het vooral deed om doelen van anderen waar te maken. "Nu heb ik zelf duidelijke doelen en dan weet je waarvoor je iets doet. Je kunt keuzes maken'. 

 

Leven voor de MUZIEK!

"Hij heeft een kop om Arie te heten", zei zijn vader, toen Eric van der Reijden op 22 september 1950 het levenslicht zag in het Sint Elisabeth Ziekenhuis in Leiden. Wellicht een voorteken van de eigengereidheid van de man die net geen dierenarts werd, maar zijn levenspad liet leiden door muziek en mooie meubels.

BEAUTYSALON BLISS

Voor Beautysalon Bliss in Schoonhoven mocht ik sfeerbeelden maken voor de website, folder en social media. Check hier hoe de website eruit ziet op www.beautysalonbliss.nl. Daarnaast was dit mijn eerste avontuur om een promotiefilmpje te maken. Check hem hieronder!


THE BATTLE - VLEES vs VIS


Het blijft een dilemma eten we vlees of vis? Steeds vaker ruilen mensen een paar dagen per week hun stuk vlees in voor een lekker visje. Voor NEX Magazine kruist visrestaurant KW106 de degens met Het Wapen van Kattuk. Wil je het interview online bekijken?  Check de website www.nexmagazine.com


Justgunbag online op HANDBAG DESIGNER 101!


Vier het LEVEN!

Het goede leven, daar geniet Pieter (86) en Carla (79) Kolk met vole teugen van. Ze staan minimaal twee keer per week op de golfbaan, leggen graag een kaartje en gaan graag op vakantie. Want waarom zou je achter de geraniums gaan zitten als je ouder wordt? Ik heb dit leuke stel gefotografeerd voor NEX Magazine. Wil je het  online magazine bekijken, check dan de website www.nexmagazine.com.


Portfolio CARLA

JANIECK

Janieck, Sing and songwriter, Noordwijk, NEX Magazine, Publicatie,  Muzikant, Feel the Love, Reality, Lost Frequencies, Does it Matter

Voor NEX Magazine, de glossy van Noordwijk heb ik de sing & songwriter Janieck Devy gefotografeerd. Janieck is bekend van de succesvolle hits "Feel the Love" , "Does it Matter"  en de dancehit "Reality" samen met Lost Frequencies! Check online  www.nexmagazine.com bekijk hieronder een aantal nummers via youtube.

Portfolio SHARINA

STEFAN VAN RUIJVEN FOTOGRAFIE

 

Ben jij model en wil je graag je portfolio een nieuwe update geven? Of heb je nog geen ervaring en zou je graag  een portfolio willen opbouwen om je in te schrijven bij een modellen- of castingbureau? Ik kan je hierbij helpen. Laat je gegevens achter via onderstaande knop en ik stuur je meer informatie en de pakketten waaruit je kunt kiezen.

 

Hope to see you soon!!